Rize Haber
HV
29 MART Cuma 11:03

Dünyaca Ünlü e-Ticaret Markası Tuzla’da Kurduğu Yeni Üssü İçin Personel Alımına Başladı

Dünyanın önde gelen e-Ticaret markası olan ve 2018 yılında da Türkiye pazarına giren Amazon, Tuzla’da kurduğu yeni lojistik üssü için personel alımına başladı. Tuzla B

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2022 16:51   Güncelleme : 17-09-2022 16:51
Dünyaca Ünlü e-Ticaret Markası Tuzla’da Kurduğu Yeni Üssü İçin Personel Alımına Başladı

Dünyanın önde gelen e-Ticaret markası olan ve 2018 yılında da Türkiye pazarına giren Amazon, Tuzla’da kurduğu yeni lojistik üssü için personel alımına başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından Türkiye’nin istihdam seferberliğine destek sağlaması amacıyla kurulan Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’nin organizasyonunda yapılan toplu iş görüşmeleri iki gün sürdü.

Dünyanın önde gelen e-Ticaret markası olan ve 2018 yılında da Türkiye pazarına giren Amazon, Tuzla’da kurduğu yeni lojistik üssü için personel alımı için çalışmalara başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından Türkiye’nin istihdam seferberliğine destek sağlaması amacıyla kurulan Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’nin organizasyonunda toplu iş görüşmesi düzenlendi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iş görüşmesi iki gün sürdü. Amazon’da çalışmak isteyen vatandaşlar, toplu iş görüşmesi ile insan kaynakları ile bire bir görüşme imkânı sağladılar.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR