Rize Haber
HV
29 MART Cuma 02:24

Özdemir Çakacak Aynalıkavak’ta Sevenleriyle Buluştu

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinin sevilen programlarından Aynalıkavak Sohbetlerinde yeni sezon, İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak ile başladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 11-12-2022 14:29   Güncelleme : 11-12-2022 14:29
Özdemir Çakacak Aynalıkavak’ta Sevenleriyle Buluştu

Çakacak’ın onur konuğu olduğu Aynalıkavak Sohbetlerine, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, belediye meclis üyeleri, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, mahalle muhtarları ile Vali Çakacak’ın dostları ve sevenleri katıldı.

Gazeteci Safa Polat’ın sorularını yanıtlayan Vali Çakacak, ilk olarak Adapazarı kültür sanat etkinliklerinin çok verimli olduğunu dile getirerek Başkan Mutlu Işıksu ve ekibine teşekkür etti. Çakacak, “Biz, Adapazarı’mızda, Yenigün Mahallesinde doğduk, Adapazarlıyız. Çocukluk yıllarımız Adapazarı'nda geçti. İlkokul ve liseyi Adapazarı'nda okudum. Üniversiteye başlayıp başka bir şehre gittiğimizde Adapazarı'mızın kıymetini daha iyi anladık. Adapazarı kültürü, komşuluk ilişkileri çok farklıdır, bambaşkadır. O güzel anları muhabbetle hatırlıyoruz ve bir de diyoruz ki Adapazarı havasını bir kere alan Adapazarı’mızı bırakamaz.” diye konuştu.

Vali Özdemir Çakacak, “Makam sahibi olabiliriz ancak bulunduğumuz makamın sadece amiriyiz. Vatandaşımızın yanında herhangi bir üstünlüğümüz hiç olmadı, olamaz. Kendi ailemize nasıl davranıyorsak milletimize de aynı hatta daha güzel davranmalıyız. İnancımız gereği kimse kimseden üstün değildir ve üstünlük ancak takva sahibi olmaktır.” şeklinde konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, program sonunda Vali Özdemir Çakacak ve Gazeteci Safa Polat’a teşekkür etti. Hediye takdiminde bulunan Işıksu, “Aynalıkavak Sohbetleri hakikaten muhabbet ve samimiyetin yegâne güzel programlarından biri olmuştur. Kıymetli büyüğümüze, moderatörlüğü başarıyla üstlenen kıymetli gazeteci kardeşimize ve bizlerle olan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR